00,00 €

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

POMETALEC TAL KARCHER KM 70/20 C 1517-106

Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Hiter pregled

Ročna naprava za pometanje za enostavno čiščenje zunanjih površin

Pometanje skoraj brez prašenja s kontroliranim dovodom zraka in filtracijo
668,00 €

Zaloga: Na zalogi

Opis izdelka

Ročna naprava za pometanje za enostavno čiščenje zunanjih površin. Šestkrat hitrejša kot ročna metla. Pometanje skoraj brez prašenja s kontroliranim dovodom zraka in filtracijo. Stransko krtačo lahko preklopite vstran. Glavni valj za pometanje je po višini nastavljiv in tako prilagodljiv različnim vrstam tal. Obojestranski pogon glavnega valja za pometanje. Potisni lok je preklopen in ima 3 nastavitve višine.

Lepo oblikovana ročna naprava za pometanje za manjše površine v zaprtih prostorih ali zunaj. Zmogljivost pometanja 2.800 qm. Majhne potisne sile in velika okretnost. Pometanje brez prašenja s pomočjo kontroliranega dovoda zraka in finega prašnega filtra. Glavni valj za pometanje z obojestranskim kovinskim pogonom lahko v 6 stopnjah dvignete ali spustite. Zahvaljujoč ročnemu pogonu preko obeh koles naprava dobro pometa tako v levih kot tudi desnih ovinkih. Preklopna stranska krtača z brezstopenjsko nastavljivim pritisnim tlakom. Trojno nastavljiv in zložljiv potisni lok. Zavzame malo prostora, enostavna za transport, saj je izjemno lahka.

Dodatne informacije

Teža 28,0 kg
Kapaciteta čiščenja 2800 KVADRATNIH METROV
Delovna širina ščetkanja in sesanja 480 - 960 mm
Ostalo POMETALEC TAL KM 70/20 C Z ENO ALI DVEMA STRANSKIMA KRTAČAMA, MOŽNOST NABAVE REZERVNIH DELOV KOT SO KRTAČE, FILTRI, ...

Značke

Uporabite presledek za ločevanje med oznakami. Za fraze uporabite enojne narekovaje (').

  1. Bodi prvi, ki bo pokomentiral izdelek

Napišite svoje mnenje