00,00 €

Vaša košarica je prazna

Product was successfully added to your shopping cart.

 

KARCHER STORITVE

Svetovanje in demonstracije

Tako v gospodinjstvu, obrtništvu in industrijski panogi nastanejo težave s trdovratno ali nedosegljivo umazanijo. Za čisto rešitve vam svetujemo pri izbiri produkta ali nadgradnjo le tega. Delovanje Karcherjevega programa si lahko ogledate na povezavi. Za industrijski program omogočimo demonstracijo po vsej Sloveniji: čiščenje s suhim ledom, večje ribalne in pometalne naprave.

Servis strojev

Podjetje KUŠLJAN, SERVIS in PRODAJA KARCHER d.o.o. ima tridesetletno tradicijo in izkušnje na področju servisiranja visokotlačnih naprav znamke Kärcher.

Rabljeni stroji

Pri nas nudimo rabljene stroje, ki so generalno obnovljeni z 6 mesečno garancijo. Cena stroja je odvisna od modela in letnika.


Mi smo KARCHER CENTER KUŠLJAN

Družinsko podjetje Karcher Center Kušljan doo z dolgo tradicijo več kot 40 let sega v same začetke razvoja visokotlačnih čistilcev priljubljene svetovno znane znamke Karcher. Kot prvi karcher servis na območju balkana (Kušljan Stanko s.p. pozneje KUŠLJAN D.O.O.) še danes izboljšujemo svoje storitve in našim strankam poskušamo omogočiti najboljšo uporabniško izkušnjo. Tako smo leta 2018 odprli prvi KARCHER CENTER V SLOVENIJI. Strankam in podjetju svetujemo pri izbiri naprave pred nakupom ali pa skupaj poiščemo najboljšo rešitev čistilnega sistema ali naprave. Naš servis izpolnjuje najvišje zahteve proizvajalca Alfred Karcher gmbh. Dobrodošli pri v našem servisu, trgovini in tudi spletni trgovini.

Skupaj poiščimo čisto rešitev za umazano nalogo in naj vaš Karcher naredi razliko.